Dominique Pinel

Tijdens mijn jeugd luisterde ik uren gefascineerd naar de radio. Ik moest en zou later iets met 'muziek' gaan doen! Ik heb meer dan 10 jaar intensief piano gestudeerd en vele concerten gegeven. Ik behaalde een eervolle tweede plaats voor de Nationale Muziekjury in het Antwerps conservatorium ('89) en een plaats als laureaat voor de internationale wedstrijd 'Jeunes Talents' in Brussel ('88).

"Muziek is de connectie tussen alles & iedereen, kent geen voorkeuren als religie of politiek."

Over Dominique aka DJ Nick

  • Wat is belangrijk in jouw lessen?

Tweerichtingsverkeer ofwel interactiviteit! Hoe meer input er van de deelnemers komt, hoe persoonlijker én intenser de workshops worden.
Bij elke workshop moet er groei zijn op ieders tempo.

  • Welke dj-sets bliezen je van je sokken?

David Guetta al enkele keren ‘live’ aan het werk gezien en blijft één van mijn favorieten.

  • Welke zijn je favoriete dj's?

Favoriete dj’s zijn David Guetta, James Hype, Calvin Harris, Camelphat en Carl Cox.

  • Wat betekent muziek voor jou?

Muziek is voor mij een connectie tussen mezelf en de mensen, waarbij ik met elke dj-set een stuk van mijn persoonlijkheid en emotie kan laten zien/voelen.

 

 
 

Nog meer over Dominique aka DJ Nick

Ik startte mijn dj-carrière in 1999. Ik kreeg de kans om het vaste radioprogramma 'DJ Nick in the mix' te maken bij een Antwerpse radiozender. Vanaf dat moment ben ik verder blijven groeien. Door de lat elke keer hoger te leggen voor mezelf én voor mijn publiek, sta ik 20 jaar later verder dan ik ooit had durven dromen. In België, Nederland maar ook daarbuiten, kon ik mijn passie tonen aan het publiek!