#Gitaar #Ternat #Groep

Groepsles gitaar in Ternat

Do, re, mi, fa, sol, jij speelt muziek en je gaat uit de bol. Leer gitaar spelen in groep. Voel het ritme dat ontstaat, meer motivatie verzekerd, want je leert letterlijk samen-spelen. 
 

“Nothing is more beautiful than a guitar. Except, possibly two or three.”

Waarom gitaar spelen in groep?

  • Je bent absoluut een beginner en wilt checken of het wel iets voor jou is.
  • Je speelt al gitaar maar je boekt weinig vooruitgang.
  • Je leert zelf gitaar spelen via YouTube, online gitaarlessen of boeken, maar dit werkt niet volledig voor je.

Denk je: ja, ja, ja. Dan zijn onze groepslessen zeker iets voor jou! Het is de ideale voorbereiding om over te stappen naar individuele lessen. Je kan bij ons terecht voor zowel akoestische als elektrische gitaar. Alles wordt steeds aangeleerd aan de hand van bekende pop- en rockklassiekers.

NIVEAU 1 : absolute beginner, geen enkel voorkennis vereist.

NIVEAU 2 : je kent jouw basisakkoorden (min, maj, 7); we leren 'speciale' akkoorden, barré's en powerchords aan; je weet dat een slash chord niks te maken heeft met Guns 'n' Roses. We leren improviseren en toonladders bestuderen.

GELIEVE BIJ INSCHRIJVING JOUW NIVEAU TE VERMELDEN. Kan je dit moeilijk inschatten? Bespreek dan na de eerste les met je docent dat je van niveau wil veranderen.

 

Start

Zijn piano’s en gitaren voor jou nog grotendeels een muziekmysterie? Start dan met onze beginnerslessen. Door te spelen en je vooral te amuseren, kraak je snel elke valse noot.

Master

Heb je de muziekmicrobe te pakken? Ken je de basis, maar wil je graag een toontje hoger zingen? Kom dan mee rocken en springen. Kies voor de master als je al wat progress hebt geboekt met je instrument.