#Zang #Ternat #Groep

Groepsles zang Popkoor

Zing de longen uit je lijf samen met andere talenten. Good vibes only. In ons popkoor zingen we pop, rock, soul en jazz. Oooh, zet jij de toon?
 

“Those who wish to sing always find a song.”

Samen zingen

Zing je graag? Check. Wil je je stem laten horen in het popkoor? Dubbelcheck! Van het vurige R.E.S.P.E.C.T van Aretha Franklin tot de funky songteksten van Dj Fresh. De kracht van samen zingen, dat is pure harmonie. Ontdek hoe je stemgeluid klinkt in een popkoor en voel de vibes die knetteren door de ruimte wanneer iedereen zingt. Power verzekerd. Brul uit volle borst de liedjes van Etta James, Radiohead, AC/DC, Billie Eilish, Lady Gaga, Coldplay …


Waar wij voor zorgen:
Een grote aangename ruimte om samen de pannen van het dak te zingen
Een ervaren topdocent die alles in goede banen leidt
 
Wat je meebrengt: 
Je liefde voor muziek
 
Nuttige info: 
Er wordt opgetreden met het Popkoor tijdens het jaarlijkse leerlingenconcert!
 

Start

Zijn piano’s en gitaren voor jou nog grotendeels een muziekmysterie? Start dan met onze beginnerslessen. Door te spelen en je vooral te amuseren, kraak je snel elke valse noot.

Master

Heb je de muziekmicrobe te pakken? Ken je de basis, maar wil je graag een toontje hoger zingen? Kom dan mee rocken en springen. Kies voor de master als je al wat progress hebt geboekt met je instrument.

Perform

Speel je in een band? En wil je graag op een podium staan en je volledig laten gaan? In deze lessen stomen we je via coachsessies helemaal klaar voor de muziekwereld.

JOUW TEACHER(S)

Bij MyUSIC ben je in goeie handen. Professionele muzikanten delen hun liefde voor muziek en helpen je zoeken naar licks, riffs en groovy beats.

Previous
Next