#Drums #Ternat/Vilvoorde #Individueel #proefles

Individuele Drums

Beleving, spelplezier en technische training staan centraal bij deze lessen. Je hoeft geen kennis van notenleer te hebben om de drums te spelen. Inventiviteit, creativiteit en veel goesting om muziek te maken, dat zijn de ingrediënten die je nodig hebt. We stellen lessen samen op basis van je persoonlijke interesses en noden.
 

“No drums, no life. Know drums, know life.”

Wist je dat?

Je kunt alleen of met twee privéles volgen.

Je schrijft je in voor de volledige lessenreeks, maar voordien kan je een proefles volgen om de muzieksfeer al eens op te snuiven.


Het is mogelijk om in te schrijven voor 2 sessies tegelijkertijd, dus direct voor een volledig schooljaar van 30 lessen, van september tot en met juni!  Zo ben je zeker van behoud van jouw zelfde favoriete lesuur, en je geniet bovendien van een kleine korting (voor sessie 2)!


Ben je inwoner van Vilvoorde en heb je een vrijetijdspas? Dan kost een les in Vilvoorde € 5,50. Vermeld gewoon je nummer van de vrijetijdspas bij je inschrijving.


Volg je les in Ternat? Dan krijg je de kans om te spelen op het jaarlijks LEERLINGENCONCERT in CC De Ploter!  

Start

Zijn piano’s en gitaren voor jou nog grotendeels een muziekmysterie? Start dan met onze beginnerslessen. Door te spelen en je vooral te amuseren, kraak je snel elke valse noot.

Master

Heb je de muziekmicrobe te pakken? Ken je de basis, maar wil je graag een toontje hoger zingen? Kom dan mee rocken en springen. Kies voor de master als je al wat progress hebt geboekt met je instrument.

JOUW TEACHERS

Bij MyUSIC ben je in goeie handen. Professionele muzikanten delen hun liefde voor muziek en helpen je zoeken naar licks, riffs en groovy beats.

Previous
Next