#Ukelele #Ternat #Individueel

Individuele Ukulele

Wil je graag tokkelen op de snaren van deze gitaar? Doen! Want de ukelele is het gezelligste muziekinstrument dat er bestaat! 
 

 

“If everyone played the ukulele, the world would be a better place.”

Samen ukuleleën!

De ukelele heeft de kracht je onmiddellijk gelukkig te maken.

Je kunt alleen of met twee privéles volgen.

Je schrijft je in voor de volledige lessenreeks, maar voordien kan je een proefles volgen om de muzieksfeer al eens op te snuiven.


Het is mogelijk om in te schrijven voor 2 sessies tegelijkertijd, dus direct voor een volledig schooljaar van 30 lessen, van september tot en met juni!  Zo ben je zeker van behoud van jouw zelfde favoriete lesuur, en je geniet bovendien van een kleine korting (voor sessie 2)!


Ben je inwoner van Vilvoorde en heb je een vrijetijdspas? Dan kost een les in Vilvoorde € 5,50. Vermeld gewoon je nummer van de vrijetijdspas bij je inschrijving.


Volg je les in Ternat? Dan krijg je de kans om te spelen op het jaarlijks LEERLINGENCONCERT in CC De Ploter!


Waar wij voor zorgen

  • een aangename ruimte om gezellig te ukuleleën
  • een ervaren topdocent die alles in goede banen leidt
  • mogelijkheid tot aankoop van een ukulele

Wat jij meebrengt 

  • eigen ukulele (HIER in onze SHOP bieden wij een startersmodel ukelele aan voor € 69,00 of € 79,00)
  • pen en papier
  • je liefde voor muziek

Start

Zijn piano’s en gitaren voor jou nog grotendeels een muziekmysterie? Start dan met onze beginnerslessen. Door te spelen en je vooral te amuseren, kraak je snel elke valse noot.

Master

Heb je de muziekmicrobe te pakken? Ken je de basis, maar wil je graag een toontje hoger zingen? Kom dan mee rocken en springen. Kies voor de master als je al wat progress hebt geboekt met je instrument.

JOUW TEACHERS

docent Erik Van Biesen

Bij MyUSIC ben je in goeie handen. Professionele muzikanten delen hun liefde voor muziek en helpen je zoeken naar licks, riffs en groovy beats.

Previous
Next