#Zang #Vilvoorde #Individueel #proefles

Individuele Zang

Beleving, spelplezier en technische training staan centraal bij deze lessen. Je hoeft geen kennis van notenleer te hebben om te leren zingen. Inventiviteit, creativiteit en veel goesting om muziek te maken, dat zijn de ingrediënten die je nodig hebt. We stellen lessen samen op basis van je persoonlijke interesses en noden.

“The only thing better than singing is more singing”
- Ella Fitzgerald

Wist je dat?
 

  • Je kunt alleen of met twee privéles volgen.
     
  • Je schrijft je in voor de volledige lessenreeks, maar voordien kan je een proefles volgen om de muzieksfeer al eens op te snuiven.
     
  • Je kan je inschrijven van september tot en met juni! Op die manier kan je je favoriete lessuur kiezen en je krijgt ook een kleine korting op sessie twee. Het volgende jaar kan je datzelfde uur behouden als je wil.
     
  • Ben je inwoner van Vilvoorde en heb je een vrijetijdspas? Dan kost een les in Vilvoorde € 6,00. Vermeld gewoon je nummer van de vrijetijdspas bij je inschrijving.

Start

Zijn piano’s en gitaren voor jou nog grotendeels een muziekmysterie? Start dan met onze beginnerslessen. Door te spelen en je vooral te amuseren, kraak je snel elke valse noot.

Master

Heb je de muziekmicrobe te pakken? Ken je de basis, maar wil je graag een toontje hoger zingen? Kom dan mee rocken en springen. Kies voor de master als je al wat progress hebt geboekt met je instrument.

Jouw teachers

Bij MyUSIC ben je in goeie handen. Professionele muzikanten delen hun liefde voor muziek en helpen je zoeken naar licks, riffs en groovy beats.

Previous
Next