Valeriia Pieters

Hey! Ik ben Valeriia Pieters, zangeres,
een empatisch, creatief persoon met 7 jaar beroepservaring in klassieke muziek met bijzondere interesse in zang, pedagogie en muziekmanagement;
een persoon met een wat-kan-ik-nog-meer-doen-mentaliteit.

“Jouw stem is individueel en uniek. Laat ze horen!”

Over Valeriia

Mijn passie is muziek. Optreden voor publiek, samen muziek spelen op het podium, nieuwe muzikale stukken leren en zingen - dat doe ik heel graag. Daarnaast ben ik gepassioneerd door natuur, sport, motorrijden en bakken.

Talenkennis is belangrijk voor zang. Ik spreek Oekraïens, Nederlands, Engels en Russisch. Ik hou me ook bezig met Duits en Frans. Naast klassieke muziek luister ik graag naar pop, house, rock en jazz!

Ik werk als zangeres in de professionele koren: “Vlaams Radiokoor” en “Ghent Singers”. Ondertussen doe ik mijn laatste jaar master op het Koninklijk Conservatorium Brussel -  Master in Muziek - klassieke zang.

Ik help mensen met de passie voor zang hun skills en vocale mogelijkheden te ontwikkelen. Met individuele benadering, kennis en een eigen zang coaching methode, help ik mijn studenten om op de juiste manier hun vocale techniek naar een hoger niveau te tillen.